Je kunt hennep handcrème heel goed gebruiken als je droge handen hebt. Deze hemp crème werkt niet alleen tegen droge handen, maar beschermt jouw twee dragers ook tegen elk ander gevaar dat het dagelijks leven meebrengt.

Handcréme van hennep?

Hoe werkt zo’n hennep handcrème eigenlijk? Net als reguliere handcrèmes, verzorgt hemp crème een extra laag boven op je hand huid. Op het moment dat je droge handen hebt, betekent dat eigenlijk dat het vocht in je hand huid (deels) is verdwenen. Dat komt vooral voor in warme zomers of koude winters.

Wanneer droge handen toeslaan, verschilt echt per persoon. Wij denken dat je beter kunt voorkomen dan genezen. Als je ervoor kiest om hennep handcrème te gebruiken, kies je in ieder geval voor natuurlijke middelen om je van jouw droge handen af te helpen.

Wat je het beste kunt doen tegen droge handen? Invetten is het beste medicijn tegen een stroeve handhuid. Doe je dat met handcrème met hennep olie, dan geef jij je lichaam een extra boost door de lichaamseigen stoffen die de hennepplant met zich meedraagt. Daardoor neemt je huid de hennepolie snel op, zorgt het arnica (valkruid) extract ervoor dat de droogte verdwijnt en maakt Shea Butter jouw handen weer soepel.

Geen THC

Het handverzorgingsproduct van Extravaganja die je bij ons in het assortiment vindt, is een goede handcrème met hennep extract. Of het voor jou de beste keuze is? Dat kun jij alleen zelf testen in jouw eigen hennep handcrème test. Stoned of high zal je er in ieder geval niet van worden: deze hennep handcrème is THC-vrij.

Daarnaast is Extravaganja’s handcrème  geschikt voor dagelijks gebruik, kan je het op alle huidtypes smeren en is het een handcrème zonder vaseline en paraffine. Heb je bijvoorbeeld ook last van droge voethuid of stink voeten? Kijk dan even bij de Extravaganja voetcrème.