Grasscompany.com is Nederlands grootste online headshop voor (e-)rokers en cannabisliefhebbers. Al sinds 2005 zijn wij online met onze online headshop! Op onze website vind je een uitgebreid aanbod aan artikelen op het gebied van  roken. Van waterpijpen tot bongsgrinders en vloeitjes. Maar natuurlijk ook tabak, tipssigarettendoosjesaanstekersweegschalen en nog heel veel meer. 

Wij zijn in 2005 voortgekomen uit moederbedrijf TGC Trading (Dutch Leaf), omdat we merkten dat er ook op consumentengebied veel vraag was naar het soort artikelen dat wij verkopen. Voorheen hadden we naast Grasscompany.com nog een aantal andere websites, zoals vloei.net, wietzaden.nl, grinder.nl, zakweegschaal.nl, lavalamp.nl en gripzak.com. In juli 2015 is onze webshop geheel vernieuwd en zullen deze oude webshops uiteindelijk samensmelten met Grasscompany.com.

In de afgelopen jaren hebben we een flinke groei doorgemaakt. Het kleine pandje waar we eens in begonnen, verhuisde naar een groot kantoorpand en warehouse in Tilburg. Inmiddels werken we vijf dagen per week met meer dan 25 werknemers om ervoor te zorgen dat onze online headshop er voor jullie is!  

In november 2023 hebben wij opnieuw een compleet nieuwe webshop gebouwd. Daarnaast zijn wij overgestapt naar een nieuw logo. Wij zijn terug gegaan naar de producten waar wij goed in zijn en dat zijn headshop producten. In de huidige categorieën gaan wij ons volledig focussen en zullen in de aankomende jaren vele nieuwe producten introduceren. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om met Bancontact en verschillende creditcards te betalen.

Er moeten steeds weer nieuwe artikelen ingekocht worden, de website moet up-to-date worden gehouden, de bestellingen moeten worden verzameld en verstuurd en, natuurlijk het allerbelangrijkste, de klanten moeten tevreden zijn!

Om onze klanten blij te maken staat onze klantenservice van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur voor jullie klaar! Klantvriendelijkheid gaat bij ons boven alles. Wij proberen alle mailtjes, telefoontjes, tweets en facebookberichten zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.