Week 46

De afgelopen maanden hebben wij achter de schermen hard gewerkt om Grasscompany.com te vernieuwen. Met behulp van jullie feedback is het ons gelukt om zowel de achterkant als de voorkant volledig te verbeteren. In de aankomende weken en maanden zullen wij steeds meer verbeteringen aanbrengen. Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als ons en dat we je winkelervaring naar een nieuw niveau zullen brengen. 

 

Wat is er Nieuw?

 • Vernieuwd Ontwerp: Onze webshop heeft een frisse, moderne uitstraling gekregen, waardoor je nog makkelijker en sneller vindt wat je zoekt.
  Wij hebben het oude logo met pijn in ons hart opgeborgen en zijn over gegaan naar een nieuw logo. Ons nieuwe logo is een Luiaard, Waarom? Omdat wij vinden dat een luiaard net zo relaxt is als wij en het leven lekker rustig aan ervaart. In de nabije toekomst zullen wij eigen merchandise uitbrengen waarin je ons logo soms kan tegenkomen.

 • Verbeterde Navigatie: Ontdek onze producten met een verbeterde menustructuur en intuïtieve zoekfuncties. Wij hebben onze categorieën flink op de schop genomen en hierin wijzigingen gemaakt. Wellicht kan het in het begin nog even zoeken zijn maar hopelijk heb je snel de logica door en kun je je weg makkelijk in onze webshop vinden. Wij zullen dit blijven monitoren en verbeteren waar nodig is.
 • Mobielvriendelijk: Shop nu nog makkelijker op je mobiel of tablet met onze geoptimaliseerde mobiele site. Ook voor onze mobiele webshop hebben wij een verbeterde navigatie ontworpen Je kunt nu nog makkelijker naar je producten zoeken door een effectievere filterfunctie.
 • Nieuwe Producten: Er staan vele nieuwe producten klaar om te introduceren. Zoals je wellicht hebt kunnen zien zijn er de laatste maanden veel assortimentsgroepen uit onze webshop verdwenen. Niet alleen vanwege wettelijke voorschriften, maar ook na zorgvuldige overweging hebben we besloten om producten zoals tabak, wietzaadjes, CBD en vaporizers uit ons assortiment te halen. Ons assortiment is flink onder handen genomen en veel producten hebben wij uit het assortiment gehaald, om plaats te maken voor vele nieuwe producten. Onze focus zal opnieuw gericht zijn op cannabis en rookaccessoires (headshop producten), wat betekent dat we van plan zijn veel nieuwe producten in dit segment te introduceren. Daarnaast zijn we ook enthousiast om enkele nieuwe productgroepen te introduceren. De nieuwe producten zullen wij in de komende weken en maanden toevoegen. Hou dus goed onze socials, nieuwsbrief en webshop in de gaten om niks te missen! 
 • Persoonlijke Aanbevelingen: Geniet van een gepersonaliseerde winkelervaring met aanbevelingen speciaal voor jou.
  Onze nieuwe webshop ziet er niet alleen beter uit, hij is ook een stukje slimmer geworden. Onze webshop maakt het jou nog makkelijker zoeken door aan te bieden wat voorgangers ook hebben bezocht. Dit voorkomt een hoop speurwerk.
 • Verlengd bestelproces: Wij hebben ons bestelperiode verlengt, zodat je nu tot 22:00 kunt bestellen en je bestelling de volgende dag in huis hebt. Niet alleen de voorkant van de webshop is vernieuwd, ook de achterkant. Wij zijn met ons magazijn verhuist naar een fulfilmentcentre. Zij zijn gespecialiseerd in het picken en verzenden van orders en doen dit tot later dan wij. Dit brengt veel voordelen voor jou als klant en voor ons als bedrijf. Zo is de kans op het correct picken van de juiste producten maar liefst 99,8%. Is de kans op breuk kleiner, en kun jij sneller genieten van jou bestelde producten.
 • Uitgebreide Betaalmogelijkheden: Naast onze bestaande betaalmethoden, kun je nu ook gemakkelijk betalen met Bancontact en alle gangbare creditcards. Jouw gemak en veiligheid staan bij ons voorop!
  Nadat we jarenlang beperkt waren tot slechts enkele betalingsmogelijkheden, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat we nu een scala aan betaalopties beschikbaar hebben. Naast Ideal is het nu mogelijk om met Bancontact, Visa, Mastercard en Maestro te betalen. Daarmee zijn wij een van de weinige headshops in Nederland waarbij dit mogelijk is. Mocht je altijd achteraf betalen of via bankoverschrijving, wees niet getreurd. In een later stadium zullen wij ook Bankoverschrijving en achteraf betalen mogelijk maken.