Welkom bij de allergrootste online Smoke- en Headshop van Nederland. In deze webshop, kun je bijna alles bestellen wat je ook in een fysieke headshop zou vinden. Grasscompany.com is er ook voor de cannabis-connaisseur, maar ook voor de psychonaut. Van vloei tot prachtige grinders en asbakken. Wij bieden het meest diverse assortiment! Bovendien zijn alle producten scherp geprijsd.

Grasscompany.com

Grasscompany.com is de grootste online smokeshop, headshop voor rokers en cannabisliefhebbers! Op Grasscompany.com kun je alles vinden op het gebied van rookwaren en gadgets. Van vloeitjeswaterpijpen, sigarettendoosjes tot bongs en grinders.

Wat is een headshop?Vloeitjes

Ergens in de jaren '60 ontstond de eerste headshop in het soort steden met een hoge concentratie studerende jeugd. Ze ontstonden voornamelijk als verlengde van onafhankelijke poster- of kaarsenwinkels. Volgens sommige bronnen was de Psychedelic Shop aan de Haight Street in San Francisco, California, de allereerste headshop. Deze werd geleid door U.S. Army veteraan Ron Thelin en zijn jongere broer Jerry. Wanneer de Psychedelic Shop precies is ontstaan is niet helemaal duidelijk: sommigen zeggen dat de deuren openden in 1964, terwijl anderen beweren dat dit pas in 1966 gebeurde. In het begin vond je in de headshop vooral ook veel underground comics zoals die van Robert Crumb en andere counterculture cartoonisten. Later werd het een veel meer mainstream verschijnsel en bood het ook onderdak aan alternatieve muziek en ecologisch vriendelijke producten.


Een headshop is een winkel die artikelen kan verkopen die te maken hebben met roken of smoken, maar in principe zelf geen psychoactieve stoffen verkoopt. Alles wat je nodig hebt op het gebied van wiet of hasj kun je vinden op Grasscompany.com. Op Grasscompany.com vind je dus bijvoorbeeld jointvloei of een uitgebreid waterpijp assortiment, maar ook vind je er bongs of de ideale vaporizer voor het gebruik van cannabisproducten. Daarnaast vind je bij ons ook artikelen als asbakken, of een ideale weegschaal. Ook mensen die niet zo goed kunnen rollen kunnen bij ons terecht voor joint hulzen of cones

Bij Grasscompany.com kun je dus terecht voor zowel headshop, als smoke artikelen.