Hennep shampoo doet niet onder voor de shampoo’s die je bij de plaatselijke supermarkt of drogist haalt. Helemaal als je er achter komt waarom dit voor jou een goede haarverzorgingsproduct is.

Keratine versterken

De hennepolie in deze shampoo heeft een positieve werking op het keratine-eiwit. Dit lichaamseigen stofje zit op de (hoofd)huid van mens en dier. Het zorgt er voor dat jouw haar meer shined dan Rihanna’s Diamonds in the Sky.

Misschien wist je al dat keratine belangrijk was voor glanzend haar, maar wist je ook dat hennepolie de productie van deze lichaamseigen proteïne versterkt?

Daar blijft het niet bij: de hennep olie in deze shampoo verzorgt naast glanzend haar er ook nog voor dat jouw kapsel elastischer is, meer volume heeft én dat je er gemakkelijker een kam doorheen kunt halen.

Voor vol, glanzend haar

Hennepolie is dus een erg rijke bron voor essentiële vetzuren voor jouw hoofdhuid. Het zorgt er daarnaast ook nog voor dat jouw haar glanst terwijl je super makkelijk door je lokken kamt. Dus ja: hennep shampoo is voor iedereen – lees: elk haartype – een goede shampoo