Welke grinder het beste is, is afhankelijk van een aantal persoonlijke wensen. Stel jezelf daarom eerst de volgende vragen, zodat wij de beste grinder kunnen adviseren.

Wat is jouw budget voor een grinder?

Afhankelijk van jouw persoonlijke budget kies je vaak voor een goedkopere grinder of een duurdere variant. Hierbij moet je natuurlijk rekening houden met de levensduur van een grinder. Een acrylic grinder gaat minder lang mee dan een metalen, of aluminium, grinder. Een metalen grinder is echter wel iets duurder dan een acryl grinder

Maak je vaak gebruik van een grinder?

Wanneer je vaak gebruik maakt van een crusher, dan adviseren wij een metalen grinder. Metalen grinders gaan langer mee en werken over het algemeen soepeler dan een plastic grinder.

Wil je alleen wiet grinden of ook hasj?

Een plastic verkruimelaar en een metalen verkruimelaar zijn beide geschikt om wiet mee te crushen. Wanneer je echter ook hasj wilt verkruimelen, dan raden wij een metalen grinder aan. Een plastic crusher is vaak niet sterk genoeg om hasj mee te kunnen verkruimelen, waardoor de plastic grinder snel kan breken. 

Wil je ook THC resten verzamelen?

Als je ook resten van THC, een zandachtige substantie, wilt opsparen, dan raden wij een 4-delige grinder aan. In een 4-parts grinder zit een extra opvang onderdeel met tevens een THC zeef. De THC dat los laat van de verkruimelde wiet zal door de THC zeef heen gaan en worden opgevangen in het onderste deel van de 4-delige grinder. Deze restanten kunen na verloop van tijd weer worden gebruikt door er bijvoorbeeld hasj van te maken.

 

De beste grinder voor jouw bepaal je dus naar aanleiding van bovenstaande vraagstukken. Als je toch nog een vraag hebt, dan staat onze klantenservice uiteraard paraat om je hier verder in te adviseren.